I N T E R N E T

Hoppas att vi nu, i det att vi har investerat i ännu en f*#%••# Appleprodukt (nr 15…), ännu en time capsule, ska få internet att knyta an till min dator. Har haft E N O R M A (!) problem – i princip enbart på min dator – med just detta. Det har varit oerhört frustrerande; jag har satt mig vid datorn, skrivit (och skrivit) (och skriiivit), men så har uppkopplingen havererat på just MIN dator.

Imorrn är den ‘nya’, ‘heta’ time capsulen (som – enligt uppgift – ska kunna åstadkomma uppkopplingsunder) up’n about. Efter upprepade föga framgångsrika bloggsessioner vid datorn, låter jag mig vänta på detta. Har inte hottat upp mig tillräckligt för att kunna tro att jag kan sköta ‘allabarnen’ från telefonen, så – don’t call it a come-back – se’n när jag är tillbaka. Soon. In any smart phone / dator near-by. Bisous.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till I N T E R N E T

  1. Marina skriver:

    Du måste nog byta den fina bilden till ny fin…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s