Puh..!

Nej, jag har inte sprungit marathon, varit med i VM, eller ställt upp i veteran-SM. Blott skolat in tvillingar på dagis. Men det kan typ jämföras med ett (mellandistans-)lopp. (Och som grädde på moset, tog Abeba Aregawi guld igår på osannolika tiden 4.02,69. Respect..!) Samtidigt i Enskede: vi checkade av ytterligare tvenne små dagissnubbar. Kan inte säga att min separationsångest (som den jag hade på DS den 31/3 2012 – sista gången som nyförlöst på BB) var tillnärmelsevis i närheten av det att jag – och maken – lämnade di två yngsta på dagis (förlåt, förskolan) i morse. Tvärtom, så oerhört skönt. Framförallt för att vi som föräldrar till tvillingar känner oss väldigt trygga i det att de alltid är varandras bäste/närmste vän. Liksom aldrig allena.
Vi hade turen – och lyxen – i att kunna vara med båda två (föräldrar) under inskolningen. Vi såg hur softa de var med varandra (och andra, särskilt ’Adam’, som har mjukt, lockligt hår, som de båda gärna ’klappade fint’ på). Att ’klappa fint’ – för den som ev. undrar – är något som Silas och Rufus (tack och lov) lärt sig att förstå; de hamnar ju i luven (ja, jag är 500 år gammal) på varandra emellanåt, och vid denna uppmaning, är det som att de glömmer bort all förtret (nä, 1000), och smeker varandras (eller andras) hjässor som om de skulle få betalt.

Well, i och med rådande mobilmotstånd under inskolningen, har jag inte så mycket bildmaterial att bjussa på. Men believe – det gick som en absolut dans. (Det dansades till och med under det att Eva och Ulrika – de fina fröknarna – satte på vilo/mindfulness-hissmusiken, dansen kom med djupa squats och lika innerliga som djupa leenden.)

^_^

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s