Two of a kind

Eftersom jag inte ammar tvillingarna i sängen, innebärandes att de ligger mer platt på rygg, istället för som med Lorentz och Malcolm, lite mer sidoliggande läge, så tycker jag mig ha märkt att deras fina små Nefertitihuvuden (snittförlösta barn har ju helt okvaddade/osqueezade huvuden) börjat anta en mer Beekeraktig huvudform.

Image

Före…

 

Image

Och efter…

Det kan hända att jag överdriver problemet något, men tendensen finns helt klart. Och BVC och Google säger att det kommer att fixa till sig. Men jag törs inte chansa, så nu får dom sova på mage alltsomoftast. Tydligen bästa vapnet mot platt skalle. 

Image

The dudes

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s