Då och nu

Idag var det BVC-koll igen. Nu är dom uppe på drygt dubbla sin vikt, 6,2 resp. 6,1 kg. 200%! (Och det funkade – när jag började skita i att tänka på det som ett problem att dom inte åt, så upphörde problemet. Måste ha varit en 2-månaderskris. Blev varnad av BVC-sköterskan att den skulle komma, det brukar vara då tarmar och sån’ liksom ändrar beteende/motorik.) Tvillingbild kommer imorrn, har en plan för den.

Så här såg jag ut för tre månader se’n:

Image

Nå’nstans runt vecka 36 (?), c:a 5,5 kilo och 95 cm bebisar i magen

Man fötränger ju, men JÄVLAR vad tungt och jobbigt det var! Jag vägde runt 95 (..!) kilo. Är nu nere på 70 (började väl på typ 62-ish). 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s