:O

Vissa dagar är ju lite mer pövande än andra, kan man säga. (Mina inlägg har lyst med sin frånvaro – inte på grund av något annat än problem med internet, utan internet finns man inte. Får skynda mig nu innan det lägger ner igen, dessutom med pekfingervals, eftersom Rufus – ordinerad sjukgymnastik pga Beakerskalle – sitter i mitt knä, tränandes att hålla huvudet uppe)

I alla fall. Häromdagen var det strålande väder – sommarens enda bra dag hittills, hela  familjen – utom jag och tvillingar (vi skulle till sjukgymnasten för deras plattskallar) – drog till ett bad nå’stans. Maken blev akut urdålig, går inte in på detaljer, men detta resulterade i att de kom hem, och jag var strandsatt med fyra små dudes – plus en stor. Två enomt besvikna på det uteblivna badet, och två i behov av alltmer stimulans.

Image

Den känslan.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s