En helt värdelös dag (ur ett tid-spenderad-framför-datorn-perspektiv)

På många andra sätt: helt okej (so it could be worse). Men jag har en gnagande vredesklump i magen… Finns inget mer irri än bortslösad tid, och i detta fallet även pengar. (Ett rätt ointressant kapitel, men har man sagt A, får man säga B: jag har varit på jakt efter ett par skor i några veckors tid. jag missade dom på en rea, och har jagat på HELA e-bay, och amazon, och idag slutade jakten med euforoisk glädje, som raskt förvandlades till sorg. Och vrede. Jesper luskade lite på den sida, som hade skorna [som såg ut att vara äkta på bilderna], det visade sig att sidan existerat i typ ett par veckor, hade en rysk domän, och en kines stod registrerad som e-potmottagare. Skulle kunna vara tveksamt, men fördomsfull ska man ju inte vara. Det är klart, att jag [som ofta är OTROLIGT gullible] borde ha fattat misstanke om sidans autencitet, eftersom dessa skor – limiterad upplaga och SVINDYRA! – plötsligt fanns[!] I rätt storlek och för mindre än halva priset [jämfört med Sneakers and Stuff], men icke. Nej, nej. Envisare än vilken åsna som helst, så slog jag till [innan Jespers upptäckt], och är nu sannolikt 800 spänn fattigare. Ännu värre skulle det nästan vara om jag fick hit ett par kopior…)

Anyways. Detta om detta. Är mest trött på mig själv att jag inte kan släppa grejer. Liksom fuck it – det är ett par skor!

(men kolla vilka skor:)

Image

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s