Besiktning av ’12:or

20140528-222929-80969855.jpg
Det var inte helt genomtänkt; Rufus och Silas skulle på 2-årskontroll klockan 15. Jag kom på idén (som vanligt av mig inte helt igenomfunderat) att hämta hela skaran vid 14.30. Eller asså så här: det är härligt, (bråkigt), roligt, (tjafsigt) men framförallt körigt. Silas och Rufus blev godkända u.a., men jag säger så här: hela vägen hem (c:a 2 km) körde jag bilen med en arm, och en arm var Ban Ki-Moons ställeföreträdare i baksätet. Och – då vill jag påminna om att vi har två. Baksäten, alltså. Men jag är dessvärre inte elastaflickan.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s