Del III

Barnaskara – nu 200%!

Ja, om vi nu snackar egenmäktigt förfarad sådan. Sommaren 2012 var vädermässigt en ren och skär bajssommar, men fin ändå; vi ockuperade mammas ‘Finnbo’, alla 8, och mormor kunde cuddla och gulla. Tvillingarna föddes i slutet av mars ’12, så på bilden ovan är de typ 3 månader. Jag helammade dem fram tills dess, sedan gav jag upp. Pumpade 2 L mjölk/dygn, och min hjälte, min saviour (!), Jesper, tog alla nattpass! 


Fadern. ❤

Fuckade trots detta upp sömnförmågan rejält iom att jag ställt klockan var tredje timme för att kunna agera mjölkkossa. Om man nu hade tänkt efter före, hade man anat små uggleungar i mossen. Men det där med att tänka är inte en given egenskap för vare sig amningshormonella morsor nor nattpassande farsor…

Hålla handen vid tre månaders ålder ❤ ❤ Är ganska säker på att Silas ligger till vänster i bild, Rufus is pinching his nipple

Det här kan bli en riktig långkörare – brace yourselves – fortsättning följer.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s