Kort meddelande till mig själv – att läsa om tanken slår mig igen

Jag klippte håret i förrgår. Jag tänkte att kort hår, kanske..? Det var ju länge se’n (närmare bestämt 19 år sedan)! 


Mia Farrow – kolla vad snygg hon var..!

Var, ja. Hon var (precis som jag, då, som korthårig) i 20-årsåldern. Man blir tant när man uppnått en mer mature ålder, och klipper av sitt till mitten av ryggen långa hår.


Här ligger det, en liter Elin-hår – i regnbågens alla färger.

Jag har inte hittat mig själv i denna nya frisyr. Det blev inte Mia Farrow, det blev inte page, det blev någon sorts mittimellan. Min kära vän, och mycket proffsiga frisör (MYCKET!) fick fria händer; frisyren per se är det inget fel på, men jag genomgår en svår identitetskris (så, Ulrika – ingen skugga över dig, believe..!)

En mamma på dagis sa: ‘Du ser mogen ut.’ Maken sa (igen) ‘Är du chef på Västerås lokala fackkontor?’ ‘Lorentz sa: ‘Det ska vara som det var.’ Malcolm hade ingen åsikt, inte Silas heller. Men Rufus, han tindrade med ögonen och sa: ‘Jag tycker om ditt hår, mamma.’ Så jag har valt ut honom som personlig coach och egobooster om morgnarna.

Jag vet att jag är asfånig som inte lägger upp ett jävla kort på mig, men 1. Jag verkligen trivs ej på kort, 2. Ogillar starkt att ta kort på mig själv, 3. Spelar ingen roll vem som är korttagare – I f-cking hate it, 4. Trivs inte riktigt i detta Bobby Ewing-hår – än. Så den som lever får se. Kanske.

Men! En bra sak är: depphåret is gone! Leve the happy hair..! 

Så: jag ska undvika abysser av vånda och depp, och jag ska äta B-vitamin (kanske borde bli gravid [eh..] [nej.]..?!), dricka öl (ej i kombination med föregående punkt, som ju var ett skämt, om nu någon trodde något annat), och jag ska INTE KLIPPA AV MITT HÅR IGEN! 

I N T E ! Det var själva meddelandet.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s