Kalas, röstning och just nu: sorg.

Gick upp med Veiron-klockan ställd (05.01) på lördagen. Överdrev ambitionerna (‘endast det bästa är gott nog för en Lord och hans possee’), bakade 50 Vegabullar (obs! Ej Vegan, utan bullar med extra mycket smör i, bara), 50 chokladbollar samt en krokodiltårta.

Tacksam dock, mitt i tårtpaniken, att Lorentz lugnat mig, och sagt ‘Det är okej med en korokodiltårta, det behöver inte vara en Lego Chima-krokodiltårta’ (det var mitt idiotiska förslag, kalaset skulle ha nå’n typ av Lego-tema; ‘JA, vi [..?] kan göra en Lego Chima-krokodiltårta!!’ – exakt hur tänkte jag här?), och hans sägning var spontan och på eget initiativ, men lättnaden… Den var stor.

IMG_3480-0.PNG
Jag menar – det hade ju aldrig gått – inte ens med två dygn avsatta endast för ändamålet.

Det blev i alla fall en krokodilkroppsdel

IMG_3484.JPG
Typ ett huvud. Typ.

Det är ju kul att baka, och jag stortrivs med den här sortens stress, så det var inte synd om mig. Alls. Se’n fattar ju till och med jag att det var överpräktighets-löjligt. Men det skulle i alla fall bli gott (och massor över OCH till frysen).

Barnen kom, röjde, käkade och valde ut delar från huvudet (‘jag vill ha ett öga!’) byggde Lego – och så var det över. Vi överlevde.

Och parallelt med detta fotbollscup, simlekis för Malcolm, och bollande av tvillingar (även om de mest agerade fotbollshuliganer med fadern och Lorden). Nerve-wrecking! Och lite svettigt.

Idag fick jag sovmorgon till 9.20 – ljuvligt.

Tennis med Lord, och så röstning. Men inte fan räckte det. Nu tydligen runt 13% i Sverige är rasister! Vad i hela faan!! Skamligt. Förfärligt. Man vill kräkas.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kalas, röstning och just nu: sorg.

  1. Helene skriver:

    Men åh vilken fin tårta!!! Mina tösabitar fyller 2 snart. Undrar om man orkar få till nån cool tårta…
    Vad gäller valet håller jag med dig-man vill kräkas!

    • allabarnen skriver:

      Ååh, TACK, Helene..! Tror du kan chilla med tårtambitionerna tills dina flickor är lite större… De bryr sig inte så mycket i tvåårsåldern, skulle jag säga. Satsa på en god och smarrig! Fast det är ju kul att baka också. (^_^)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s