Här händere grejer!

Massa! Och om det inte vore för Weiron-i-ottanmorgnarna (fem gå upp klockan 05 på raken med idag), så skulle jag berätta lite mer utförligt, men jävlar vad trött jag är. Kul fru. Och mamma…. Not. Make, Lord och Macaron samt storasyrran sitter i soffan och alkydamilglufsar (aka fredagsmyser), men jag ligger i sängen.
Imorrn: weiron-i-ottan-tidigt; ska baka bullar, montera tårta samt rulla chokladbollar (har ni inte koll på Killinggängets Weiron – kolla länken, goddamnit). Imorrn har Lorentz äntligen sitt 6-årskalas, som föregås av densammes deltagande i fotbollscup, parallellt med att Malcolm har simlek. (Fattar ni att jag behöver sova?)
Fortsättning följer, helt enkelt.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s