Rage, skratt och snack

En lite annorlunda start på dagen; Rufus insisterade på att dra på sig sin farsas gamla teddy-kappa (anno 1970) samt MC-hjälm, varpå jag kläckte den inte helt brighta kommentaren: ‘Du är ju allt bra gullig, du’ Han blev skogstokig, och tog i från tårna, med sin mest gutturala röst: ‘JA E INTE GULLI!!!’, sedan rusade han in i köket och la sig på mage och ‘sov’ i 10 minuter.

IMG_2998.JPG
Malcolm kom för att pyssla om den kränkte, och hamster nummer två kom med din stash

MC-mannen came around efter en liten stunds konvalecens, och testade lite andra huvudbonader

IMG_3001.JPG

…och hans tvilling stekte upp lite left-overs

IMG_2999.JPG
Marräng-, bebis- och plommonpytt

Lorentz och Malcolm är hyfsat easy-going nuförtiden (bortsett från vissa utbrott och urlackningar på allehanda Apple-produkter), men de två yngsta pojkarna… De är oerhört viljestarka. Oerhört. Morgontimmarna är (som sagt) rätt köriga; det finns inte riktigt utrymme att tillgodose alla deras önskemål (borsta tänder själva, ta av och på blöjor, kläder… De insisterar till och med på att diska sina vällingflaskor själva). De ska ha med sig nallar, favoritoutfits, bollar, leksaker – ö v e r a l l t. Man resonerar, argumenterar (fråga mig inte varför) och till slut känns det som man begår våldsövergrepp i det att man tvingas brotta ner dem… Men jag har inte ofta något val. Å andra sidan återhämtar de sig ganska raskt (ofta efter en stunds tårdrypande ‘P A P P A A ..!’, som ju dragit till jobbet), och love-bombar på både mig och syskon. Axel och Norma är fantastiska tröstare och distractors. Tackolov för dessa två tonåringar. <3<3

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s