Pros and cons

Fadern till skocken var jour idag.
Innebor visst rodd i och med att Lorentz och Malcolm hade simskola på förmiddagen. Lämnade därför Silas och Rufus hos morbror på förmiddagen, långt åt fanders i Vasastan. Tack vare att han kanske skulle behöva vagnen, fick vi skita i bilen och ta tunnelbanan (bara tanken på att rodda in Mountainbuggyn i bilen, som är till bredden full av bilbarnstolar gjorde mig trött). Lorentz och Malcolm protesterade högljutt (vi förflyttade oss per fot, i rask takt. Åtminstone var ambitionen att takten skulle vara rask…), Lorentz krävde knappt ens ute ur vår förort att bäras fram på mina axlar. Till råga på allt hade jag kraftigt felestimerat tidsomfattningen för transportsträckorna, varför vi fick frakta oss i raketfart. Det räckte dock inte. Malcolms lektion som började 11.30 hann vi inte till (det tog oss 30 minuter bara att hitta entrén till simskolan [på baksidan, halvvägs ner i parkeringsinfarten i källaren på den byggnad jag fått information om att vi skulle vara i]).
The pros av idag: alla slocknade på nolltid.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s