It’s Friday, I’m in love

Ledig fredagar. Tömde brevlådan, fann ett brev adresserat till Malcolm. Avsändare: ett hjärta (med ett hjärta i). Jag hade mina misstankar, men Malcolm är en kille med många fans, så jag var allt lite osäker. Sitter i skrivande stund i badrummet och övervakar badande två små, varför dokumentationen är bristfällig (skulle ju ha plåtat av kuvertet, så klart, men tillredandet av havets falukorv [lax] kom emellan). Själva brevinnehållet:

IMG_2639.JPG
Avsändare: Livi

Brevet kompletterades med en översöt mms-film från avsändaren där kärleksförklaringen bedyrades med en slängkyss och orden (yppade lite hastigt): ‘Jag älskar dig, Malcolm.‘ Man dog. Malcolm log. Innerligt.

Fredagen toppades av ett besök till systemet, där jag ombads visa leg. I chock, kom denna snart 43-åriga morsa av sig, och missade att tacka bolagsexpediten (kille i 30+-årsåldern).

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s