Skammen.

Att det nu är som det är i vårt samhälle, att en Adolf Hitler-wannabe har makten i sina händer… det känns ofattbart, orimligt och bara osmakligt. Jag verkligen hatar det; vanmakten och hopplösheten – jag mår illa!
Det har dessutom fått mig att gå omkring och skämmas, inte för att jag har någon konkret anledning, men jag skäms å svenska folkets vägnar. Jag ler, nästan inställsamt, när jag passerar rumänska tiggare, och eftersom min ekonomi är typ lika dålig som deras ursäktar jag mig när jag bara har en enstaka krona till deras bössa.
Jag känner att det är opassande, om än modemässigt okej att ta på min bombarjacka, och jag väljer i synnerhet andra skor än Dr Martens till densamma. Att man 2014 ska behöva tänka på sån’t! Jag har aldrig brytt mig om vad folk tänker om ens kläder, men i solidaritet med de som kanske vet vilka som bar jackan på 90-talet (ja, inte bara skinnhuvuden, men det räcker med ett ruttet äpple för att besudla äppelmoskoket) övervägs jackvalet med omsorg.
Någon hade lagt upp en bild på Instagram med ett demonstrationsplakat med texten: ‘ATT JAG ENS SKA BEHÖVA PROTESTERA MOT DETTA’, i samband med motdemonstrationen mot Svenskarnas Partis demonstration på Gustav Adolfs Torg i Stockholm i lördags. Couldn’t agree more. Jag kan inte begripa att så pass många som 10% tycker att Jimmie jävla Åkesson är en vis människa. Jag kan inte förstå! Jag vill packa ihop hus och hem och ungar och flytta långt långt bort från Sverige, brunsåsens förlovade land.

IMG_2182.JPG
Och snälla alla – rösta, RÖSTA, för bövelen! På vem ni vill utom Jimmie, men det behöver jag väl knappast säga

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s