En 6-årings äventyrshelg

Lorentz drog till havs i lördags morse. Hans polare Hugo med familj har en segelbåt, och Lorden skulle hänga med ut och SOVA ÖVER! Oerhört pirrigt – för barn och föräldrar. Lite knepigt att eventuellt hämta hem någon som gråter av hemlängtan någonstans ute i skärgården.
Men så blev det inte!

IMG_2139.JPG
Vi fick bildrapporter along the way, och jag tror inte att minsta tillstymmelse av hemlängtan någonsin var aktuell.

IMG_2140.JPG

IMG_2141.JPG

IMG_2164.JPG

IMG_2167.JPG

IMG_2197.JPG

På söndagskvällen levererades pojken av den gulliga familjen. Strax före ankomst pratade jag med mamman i telefon, då hade hennes son insisterat på att hon skulle ringa upp mig för att fråga om Lorentz kunde få segla med dem en natt till (det där med skola och jobb och sån’t finns inte i en 6-årings sinnevärld). (^_^) Gullungar!
Skönt och faktiskt lite överraskande att helgen förflöt så bra.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s