Kill the messenger

dvs Telia.
Hade ju fått upp lite gnista, och tänkte ta med er på en resa längs memory lane, MEN så kan jag dessvärre inte göra det. Telia skulle installera fiber hos oss per den 5/8. (Grävarbetet i gatan, som jag tidigare rapporterat om, skedde i maj.)
Så har de ännu inte gjort. Jag kan därför inte maila de 12 bilder jag valt ut från mitt bibliotek (om c:a 10.000 bilder [varav typ 9.000 borde ha rensats bort under årens gång] till min telefon – i vilken åtminstone 3G levererar- varför jag kunnat skriva inlägg efter den 5/8). Jag – vi – kan inte göra ett skit utan fungerande internetz (hur levde man över huvud taget för typ 20 år sedan??), inte jobba, betala räkningar, blogga.
Imorrn skulle de dyka upp, installatörerna. Stay tuned, folks!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s