‘Alla som inte dansar är presidenten i Syrien’

‘Vad betyder väldtäktsmän?’, undrar Lorentz efter att ha hört denna i bilen. Maken droppade metaforen: ‘En våldtäktsman är en vidrigt elak, ond människa… typ som presidenten i Syrien.’ Tidigare under det här, och förra året, när det rapporterades flitigt från Syrien, snappade Lorentz upp att snubben som var ansvarig för eländet där, är det värsta man kan kalla en människa. Thus: ‘Alla som inte dansar är presidenten i Syrien.
Nu händer det så fruktansvärt mycket elände på alla möjliga ställen, Israel/Palestina, Ukraina, Irak, Sverige med SD i riksdagen, så nu kan Lorentz med Bill & Bull samt en tredje karbonpappersbrorsa välja och vraka, ‘Alla som inte dansar är IS/Putin/Hamas/Knesset/Jimmie Åkesson’.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s