Obs!

Om ert hem drabbas av en vidrig stank, typ gammal död råtta, kontrollera enligt följande manual:
Lukta er fram till själva källan, och identifiera densamma. Om – som i vårat fall – stanken är extra påtaglig i hallen: kolla alla väskor (tips: barnens ryggsäckar). Eliminera sedan en matsäck som legat i en barnryggsäck sedan mars-april, någon gång, och kasta bort. Tvätta därefter samtliga plagg ett par gånger (efter behov). Därefter kan livet återgå till ett mindre illaluktande sådant.
Helvete, vad äckligt det luktade. Tänk: varm sommar, macka med leverpastej instängd i plastpåse… Kommer förhoppningsvis aldrig att hända igen. Jag som klandrat di små pojkarnas tåsvett sedan vi kom hem (fyra grabbar med gympadojor utan strumpor under den varma sommaren). Kanske inte helt oskyldiga till bidraget till stanken, men heller inte de värsta syndabockarna. Det var LEVERPASTEJMACKAN som gjorde det!

Och imorrn ska denne unge man börja plugget:

IMG_0698.JPG

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s