Jo, just det

Har glömt – jag och huliganerna är med i septembernumret av ‘Mama’ – check it out, vetja!

IMG_0375.JPG
Lite överdrivet – ‘fyra barn på tre år’, det ska ju vara 3,5 år… Men rubriker ska ju vara rafflande.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Jo, just det

 1. Helene skriver:

  Har just läst! Har följt din blogg sedan tvillingarna var små. Dålig på att lämna kommentarer! Har själv tvillingflickor på snart 2 år. Du är lite av min idol. Haha! Jag kämpar på med mina 2 och du har dubbelt upp liksom! Superbra bloggerska är du!

  • allabarnen skriver:

   Ååh, Helene! Det var nog bland det finaste jag läst..! Tack från hjärtat! Skriver du själv? Hoppas att du fortsätter att läsa (behöver support i form av följare/läsare, gissar att det fungerar som någon märklig bekräftelse…)
   Jo, nog är det dubbelt upp med det dubbla, men efter två dygn ensam med två uppmärksamhetsträngtande tvillingar – you got my respect. Ler och långhalm förvandlades till Belse och Bub. Eller så.
   Stor kram!

   • Helene skriver:

    Skriver inte själv, är nog lite för feg… Jag kommer absolut fortsätta läsa din blogg. Härlig igenkänning då även jag har två viljestarka småttingar, så det där med MMA-brottning vid t.ex. tandborstning och skölja vatten på huvuden vid badning sysslar vi också med dagligen! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s