Så undermåligt risig jag är!

Veet. Men låt mig säga som så här: att vara solo med fyra grabbar i två veckor är allt ganska ansträngande. På många sätt roligt, eh… aktiverande, omväxlande (spektrat mellan gapskratt och vrål), men det det också innebär är absolut zilch tid för sig själv. Numera skriver jag oftast i telefonen, det är liksom smidigast, men att hinna med det nu dessa två veckor är knepigt. Och synd – för man har ju mycket kul att berätta om..! Idag var vi till exempel i Malmö och samkvämade med ett otroligt skönt gäng, en familj med tre finfina söner – bara en så’n sak!

20140730-223441-81281071.jpg
Otis, Ib och Sigge samt det gamla vanliga gänget, samlade runt ett kakfat (som tömdes på c:a 3 minuter)

Tanken var att familjen skulle komma hit, och att vi skulle båtåka till Väderön, men då vaknade man i morse till ris-väder, och då ändrade vi planerna, mamma Emma och jag. Nu sova (snart) alla sött, och imorrn blir det ett sommar-fölsekalas för Lorden. Han fyller först den 6/8, men vi brukar köra ett pre-födelsedagskalas när vi är här, så att mormor och sommarpolare kan vara med och fira. Får se om man överlever och mäktar med en rapport. (Tro mig – jag har minst två barn i knäet även när jag kissar. Det är som att de tror att jag också ska dra någonstans för att pappan är och jobbar, så att de liksom annekterar mig.)

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s