5 av 5 möjliga!

Idag drog vi till en ö. En ö på vilken sannolikt världens skönaste familj bor; pappan i huset fyller 40 imorrn, och är makens BFF, tillika kurskompis (konstigt ord, men), och fölsegrisen i fråga är en sann gourmet, och en perfektionist-värd ut i fingerspetsarna. Bara en så’n sak. Hans fru är softness impersonated, och deras tre söner så klart produkter av båda päron: softa, samtidigt som ordning och reda. Snål summering, men ni får nöja er med den, det är ju faktiskt VM-åttondelar. Kort sagt: en favoritfamilj, utan konkurrens.

20140628-213150-77510650.jpg
Den äldste sonen i huset kom med en bukett i handen. En bukett av 4- och 5-(!!!)klövrar! Så övernaturligt, på nå’t sätt. Lite så är det, på just denna ö. (Varför jag i min begeistring [märk dock väl att min hänförelse över åsynen av klövermutationen var överväldigande!], lät kameran foka på bakgrunden ist f själva 5:an, vet jag inte.

I övrigt idag: Malcolm kutar runt i sin svarta Spindelmannendräkt (sedan några dagar tillbaka), det går ju lite i cykler, det där, vilket – just nu (i Malcolms aktuella cykel) smittar av sig på småbrorsor.
Bild
Rufus.

 

20140628-214427-78267003.jpg
Silas verkar inte se det som ett problem att mina solbrillor är jättestora

Men den där 5-klövern, asså.
Får nog bli en Triss imorrn.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s