Boll boll BOLL

Det är inte helt lätt att vara entusiast av fotbolls-VM och ha fyra smågossar. I synnerhet under vad som i vårat hus går under benämningen ‘hell-hour’, troligtvis föga unikt för just oss, kanske, den där en-två-timmarssekvensen mellan 17 och 19. Och som de som kollar füßball på TV vet, så går matchrond nummer 1 klockan 18.
Idag var det Ghana-Portugal, och som de underdog-anhängare vi är hos oss (ej heller det unikt, jag vet), så ville man ju gärna kolla.
Tyvärr såg det inte ut så här just ikväll

20140626-213005-77405509.jpg
Snarare den mest diametrala motsats som man kan tänka sig; Rufus och Silas var i luven på varandra, och misshandlade sin tvilling, sin mamma och dessutom sig själva, samt vägrade blöjbyte och pyjamaspåklädning. Silas satt under tiden som resterade av matchen (från 81 minuter fram till tilläggstid) i mitt knä på golvet och försökte peta in sina fingrar i mitt ansiktes håligheter, Lorden och Mackan lekte ‘du-kan-inte-ta-mig’ under tandborstningsförsöken och klädombytes-ditona, och suck… Ja, man kan bara konstatera att det förhoppningsvis blir väsentligen mer lätt att avnjuta fotbolls-VM 2018. Kanske.
Annat hade det kunnat vara för ett par år sedan, när de två yngsta mer såg ut som ‘bollen’ själva

20140626-214347-78227276.jpg
Två göttisar

(Vilket de ju alltjämt är, men mycket mer intensiva än någon fotbollsmatch ever skådad på TV, eller IRL.)

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s