Swisch!

Undrar alla pappor och mammor om jag har, eftersom jag av någon outgrundlig anledning igen åtagit mig uppgiften att samla in $ till förskolepersonalens sommarpresenter på två av våra barns avdelningar (totalt tre). Jag hoppas att mina motsvarande entusiastiska infall låter vänta på sig. Det blir ju alltid lite meckigare än man vill tro. För fem, kanske sex veckor sedan skickade jag ut gruppmail till de berörda avdelningarnas samtliga föräldrar att stoppa en hundring i ett kuvert, märkt med sitt barns namn, och placera detsamma i endera Malcolms alternativt en av Rufus eller Silas lådor. Jag förklarade att jag föredrog cash iom att det rör sig om c:a 80 föräldrar och jag omöjligen kunde ha koll på alla annars. Likförbannat släntrar det in såsmänniskor (förlåt mig nu om jag är lite plump, men lite irriterad efter många mail i vänlig ton med påminnelser, etc. måste man väl få bli..?) såhär idag – den absolut sista dagen innan förskolans sommaravslutningsfest på tisdag (dessutom är förskolan stängd imorrn iom planeringsdag, så jag har fyra snubbs hemma; kan bli knepigt att införskaffa gåvor…) Kan av förklarliga överraskningsskäl inte gå in på detaljer, men nu, söndag kväll kl 21, måste jag traska iväg och lösa detta problem dom uppstått – TACK (…) VARE EN SÅÅÅÅSIG MAMMA!!! Får springa, så att hag inte missar viktig fotboll.
Och swisch sa helgen..! Den bara flög! Gulliga, glada barn, och solsken samt en insikt i att man har det förbannat bra (om än lite malätet och påvert).

20140615-205321-75201104.jpg
Och så kom en kusse med farsa (min storebror) och hälsade på. G U L L U N G E ! – A R, kanske man ska säga; Silas och Jack

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s