Ibland

tänker man att man bara vill säga: I quit!, och dra. Grejen är bara det att ingen av de som min uppsägning anbelangar fattar vad I QUIT betyder, och då känns mitt dramatiska infall rätt meningslöst att liksom act upon. Lorentz är pre-teen 6-årskrisig, Malcolm lackar ur å det absolut grövsta, och de två Linusarna på linjen är som de är. Denna morgon…. Jag kan inte i ord beskriva den. Ett sammanbrott som resulterade i att de två äldre slog sönder varandras Legobyggen, Malcolm fick ett jack i sin högra hand tack vare detta tantrum, och Lorden var rosenrasande, och resten har jag förträngt. Det var allt för idag. Over and out.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s