Åsna hunga Vincent!

Låt mig säga som så här: det finns fler orsaker till huvudbry/-kli än löss här i vårat hus. Rufus och Silas sjunger gärna. Eller ‘hunger’. När man lägger dem, ska det sjungas, ‘börne feåve’, ‘bä-bä’, ‘binka häna dä’, ‘kulen’, ‘liten båt’, till exempel (dvs ‘björnen sover’, ‘Bä bä, vita lamm’, ‘Blinka lilla stjärna’, ‘En kulen natt’, ‘En liten båt’)
Men i helgen har vi försökt luska ut vad de försökt förmedla i det att de tjatat om Åsnan hunga Vincent. Vad? Vad..??
Jag frågade så en av pedagogerna på deras avdelning ‘Kotten’, och i samma sekund som jag såg henne, Åsa, så insåg jag. ‘Åsnan’ var alltså Åsa. Så långt ifrån en IRL-åsna man kan komma… Åsa hade, gissade jag (as the genious I am….) sjungit en låt som hette/handlade om en Vincent. Hon föreslog att det kunde ha varit denna. Så klart.
(En av dagiskompisarna heter Vincent, vilket tycks ha fastnat lite extra hos Silas och Rufus.)

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s