Trädgårdstomtar

Lorentz och Malcolms utklädningslåda går varm. Rufus och Silas drog på sig tomteluvor och gav sig ut på upptäcksfärd i trädgården. De små sadisterna sjöng ‘Lilla Snigel, akta dig’, pekandes (pek-)fingrar, placerade sedan sniglarna strategiskt framför sig, och lät dem krossas under deras dojor….

20140601-122542-44742371.jpg

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s