‘Mamma, jag vill gifta mig med dig.’

Måste ju vara den optimala komplimangen – även om upphovs’mannen’ inte är helt och hållet insatt i uttalandets innebörd. Mycket sån’t snack nu. ‘Mamma/pappa/Norma/Axel/Elli/Malcolm, vem är du kär i?’ Kanske en 20-30 gånger per dag. Malcolm ska enligt uppgift leva i celibat, och de äldre syskonen förblir förtegna om huruvida de håller någon kär. ‘Fast Axel pussade Amanda på kinden, men det var för att han slog henne med en kudde först.’ (…) Kan eventuellt ge sken av att det pågår hustru-/kompismisshandel i källarens ungdomsgård. Är rätt säker på att det är en helt verklighetsfrånvänd bild, och att vittnesmålet är lite ryckt ur sitt egentliga sammanhang. Kuddkrig är sällan krig av de sämre slagen. Ju.

Har i övrigt varit en fantastisk dag på alla sätt, fast helt plötsligt blev det typ vinter igen. Skitflummigt. I förrgår var det 28 grader, idag 7. That’s Sweden for ya!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Vardag. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s