Såhär dagen efter

Baksmälla. Inte i ordets vanliga bemärkelse, utan på den käftsmäll man fick när man satte på radion i morse och fick höra valresultatet i EU-valet. Vad i hela helvetet..! Man blir ju rädd! What is this world coming to?!
Och så tänker jag på hur jag, efter det värsta sjukdygnet jag upplevt i modern tid, klockan 20.30, ändå kände mig manad att gå iväg de 150 metrarna till vallokalen, efter att inte ha lyckats hitta svar på Google om huruvida man kunde skicka fullmakt, körkort samt röstkort med någon annan. Jag laddade en lång stund, och gav mig så iväg. Väl hemma kände jag mig nöjd med mig själv – jag gjorde det..! Kanske är det den känslan en Mount Everest-bestigare känner efter att ha nått toppen? Och kanske var det därför extra surt att tillkännages att Europa kokar av nassar. >_<

Och nu något lite mindre dystert: jag förblev liggandes i princip hela dagen (bortsett från ett väldigt överambitiöst infall att bada de fyra på morgonkvisten). På eftermiddagen stack fadern, kusin Elli med farsa, Norma, Lorentz och Malcolm iväg till Hellasgården för att svalka sig i vattnet. Jag låg i min säng, i dvala, svårt illamåendes, med Rufus intill. Jag hörde vid 15-snåret att vår matpåse från det eminenta Ecoviva (världsbra matpåse!) kom till dörren. Jag orkade inte ta mig ner för trappan, utan skrev ett meddelande till Axel (som nyligen setts ätandes frukost), och bad honom ställa in mejeri- samt kött, etc. i kylen. Möttes i morse av denna syn – i frysen:

20140526-122945-44985659.jpg
Krossade tomater på burk. Årets glass?

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s