4-årskalas

Shit! 12.50, om 10 minuter kommer 12 3-4-åringar med föräldrar, i n g e n t i n g är klart..! Marrängsuisse och Singoalla, klart inom 3, vattenmelon för styckning, saft en masse (ingen nobel-meny direkt). Eftersom Malcolm inte kunde begripa vems fölsedag vi skulle fira (man lever här och nu som nybliven 4-åring), insåg jag att jag skulle calm down. Och jag blev påmind av fadern till alla barnen.

Glöm aldrig: buddies, sol och isglass är lösningen på i princip allt.

20140524-212402-77042013.jpg

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s