First and last

Fick ett mail från Minirodini att de skulle hålla utförsäljning idag. Varför inte?, tänkte jag, alla barnen behöver kläder. Utförsäljningen skulle starta kl 10, jag drog direkt efter lämning på dagis. 9.40 var jag där. Redan då ringlade en låång kö av svettiga morsor (och ett litet fåtal farsor) i dryga 100 meter. Så kom man in. Total hysteri.

20140523-123006-45006831.jpg
Ungefär 40 barnvagnar och dess stridslystna förare roffade åt sig av godset, och som utförsäljningsdebutant chockades jag lätt. Tror inte att jag gör om motsvarande. Fast det är klart – 4 badbrallor, 2 par brallor och en tröja för 600:- kanske gjorde det worthwile… Kanske.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s