Kalas och krig (all mixed up)

Lordens BFF Hugo hade fölsekalas idag, och Mackis skulle firas ytterligare av farbror m familj. De hade med sig tungt artilleri i form av vattensprutor (4 st; optimalt egentligen, men kusinen Walter, 3, ville ju vara med och kriga, så slaget inleddes med meningsskiljakligheter kring vilka som var de rättfärdiga vapenbärarna), och när kakan hade förtärts, skulle det krigas.

20140518-202544-73544666.jpg
Walter iförd hjälm

20140518-202716-73636450.jpg
Lorentz hämtade andan mellan varven/klädbytena

Silas och Rufus insåg sina inför bröder och kusin yngre ålder och betraktade mest det hela, men var på hugget att roffa åt sig varsitt vapen så snart Walter hade bladat. Malcolm drog sig tillbaka efter några attacksalvor från storebror och byggde Lego.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s