Shit happens

Lördag = tvagningsdag. När frukosten var avklarad (ganska tidigt för en lördag, eftersom maken är jour) annonserade jag för de på frukosten trötta tu att de kunde bada (det absolut bästa Rufus och Silas vet). Lorden och Mackan byggde Lego, de får bli rena imorrn. Tvillingarna började direkt diskutera vad som skulle medhavas från köket, ‘inte bada juicen’, ‘inte bada tomaten’, ‘keffen’ (= kepsen), ‘nallen’, ‘Elmo’ etc. Jag glömde säga att bajskorven inte heller ska bada (även om vi nogsamt påminner varandra om att man inte uträttar sina behov i själva badet).

20140517-092112.jpg
Left overs.

Snart såg jag – trots detta – ett av di små ansiktena anta en lite mörkröd färg, och resultatet efter detta (det gick på två sekunder, satt med ett mindre berg av tvätt som skulle vikas). Lyfte upp gossarna, som protesterade, och försökte tala om att jag bara skulle sanera.

20140517-092358.jpg

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s