Suck it in!

Det gåri en rasande fart, som min pappa skulle ha sagt. Plötsligt brer de mackor själva, och man är en left-over. Visst är det svinbobbigt ibland, högintensivt, högljutt, och livet känns som en enda pärlor-för-svin-kastning. Men ack, så ljuvligt det är in mellan varven. Morgonstund har guld i mund, till exempel. Man får inte glömma att suga åt sig av gulleriet.

20140515-160048.jpg
‘Jag är vaken nu!’

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s