Prioriteringar

Nu har jag lärt mig, att ut och kuta i vårluft är mindre bra om man lider av astma. Särskilt utan inhalator i packningen. Men jag överlevde i alla fall. Till förmån för att jag och majen ska kolla (ÄNTLIGEN) på Game of Thrones, håller jag mig till denna minnesanteckning. Imorrn ska vi till Tom Titts, jag och fyra grabbar, så då hoppas jag på lite mer matigt stoff.
God kväll, GoT rullar..!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s