Skön helg

Konstaterade vi nyss. Inga direkta events, bara lugnt, ganska glatt och soft. Lite väl lite utevistelse, kanske, men vädret suger, ju, så det känns okej. Vi körde fortsättning på Shrek-temat, och klämde även 1:an och 3:an idag, ett helt lass med soffpotäter.

20140511-223735.jpg

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s