Fredag

Gissar att det för de allra flesta innebär dagen före helgen, i.e. lugn och ro.
För oss innebär fredagar något helt annat (dagen före kaos, logistik, planering, och allehanda bekymmer man eventuellt stöter på i egenskap av föräldrar till 6).
Saken är den, att detta är livet; det ljuvliga livet, som jag lärt mig att älska. Som en gammal byracka har jag – åldern till trots – insett att man kan – och bör – carpa. Fånga dagen, kvällen och natten. Ibland vill jag inget hellre än att fly, believe. Men ändå. Jag är en sann svennebanan – det är ju så ljuvligt med överlyckliga småmänniskor som längtar ihjäl sig till fredagskvällen, och än lyckligare blir de när man tagit upp olika beställningar av allehanda alkydamidsstinna kolhydrater till kvällens filmvisning.
Efter påtryckningar från storasyrran, föll grabbarna (de ‘stora’; de små sova sött) för ‘Shrek 2’ (Norma var lite språkrör för alla över 110 cm, då vi inte ville se ‘Frost’ ännu en gång…)
Så nu sitter man här i sin Finlandsfärjestora soffa och carpar. Och tittar på ‘Shrek 2’.
Alla som är på Riche, eller vad alla balla ställen heter nuförtiden, (men som vaknar med bad breath och ont i huvudet) – enjoy. Skål!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s