Dagisfoto x 4 och one man down.

Blir väckt mitt i natten av en liten Malcolm som mådde dåligt. Han var förkyld och hostade, och dessutom illamående. Sömndrucken packade jag ner honom i vår säng, och somnade – trots att jag var knäckt över att han kanske skulle missa dagens händelse, nämligen dagisfotografering. I år hade man t y v ä r r beslutat att inte köra syskonbild, vilket gjorde mig löjligt nedstämd. Vet inte varför, men har betraktat den grejen liksom som ett diplom över detta gångna år med fyra små, söner – alla dagiskids. Jag är rekorderligt sliten som människa, inte direkt i fysisk toppform, har ingen koll på någonting nuförtiden – men är larvigt stolt. Mammastolt, liksom. Och jag ville ha ett kort med svampad bakgrund och sådär liksom ful-fin, med våra fyra små grabbar på, som en random barnfotograf har tagit. Nu får jag photoshoppa ihop dem för att få typ samma grej. Om detta inte är ett I-landsproblem av major karaktär, så vet jag inte. I alla fall. Denna besvikelse till trots, skulle gruppbilder tas. Jag kände att Malcolm inte utgjorde en akut smitthärd (även om han så klart skulle vara hemma sedan), så jag bad att han skulle få vara med. Jättebra, tänkte jag, och avsåg ställa mig en bit bort och vänta. Men han var en blöt mammamagnet-trasa, så det slutade med att jag ’fick’ vara med på dagiskortet. Iförd typ p-js och tofflor och en nopprig kofta. Så det blir väl nå’t sorts diplom ändå, rå…
Tog inga kort på korttagningen eftersom det hade blivit jättekonstigt (!), men resultat får uppvisas senare.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Dagisfoto x 4 och one man down.

  1. Therese skriver:

    Förstår din besvikelse 😦 Vi är också besvikna över att det inte blev någon syskonbild! Senaste gången Olle fotograferade fick vi jättefina bilder.

    Komiskt att du fick vara med på gruppbilden! Helt rätt 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s