Helgrapport

Helgen flög som vanligt förbi. Rufus insjuknade på torsdagen i feber, hög feber, men frisknade till under lördagen. (Idag var det Silas tur… samma feberskit.) Men små steg mot en drägligare tillvaro ändå, till exempel har Malcolm visat sig vara en gullig storebror gentemot sina småbröder, inte för att han varit enbart ond tidigare, men den helt begripliga avundsjukan har ofta gjort sig påmind. Vi märker, att den enkla manövern att powergulla med den snart fyraårige lille duden har gett resultat.
Bild
Malcolm och Rufus bygger Lego. One small step… Detta har tidigare varit en helt otänkbar situation, eftersom Malcolm ställt sig som en anabolastinn dörrvakt vid entrén till hans och Lorentz rum när tvillingarna försökt ge sig in i rummet. I helgen välkomnade han dem båda, och delade välvilligt med sig av legobitar och leksaker. Rörde definitivt en soft spot i mitt hjärta.

I lördags kväll drog 6-mannafamiljen till vänner utanför Nynäshamn på middag.
Bild
’Akna, Lolle!’, Silas försökte få lite entertainment sittandes bredvid. Föga framgångsrika ryck i Lordens dödsmössa.

Det förflöt väl. Succé eftersom vännerna i fråga hade ett gigantiskt akvarium med malhajar (!) i, tre nymfparakiter, två katter och en gammal (snäll) hund – lite som att komma till Skansen. Boeuf bourgignonen föll dock inte herrarna i smaken, men godisskålen var het, och lille DaddyMac kaskadkräktes cirka fem minuter efter avfärd. Vi andades alla med enbart munnen resten av timmens bilfärd, ett paket ass whipes senare i fevrila försök att vaska av det värsta från säten och pöjk. Jag kan bara konstatera, att Malcolms lille mage inte grejar en måltid enbart bestående av snask (detta har nämligen hänt tre gånger tidigare…), kan vara bra att påminna honom om nästa gång han matvägrar till förmån för geléhallon.
Annat kul på denna Skansen-location var två enorma saccosäckar, som Rufus och Silas brottades med.
Bild
Skenet kan bedra, misstänker att Silas här kör ett Tyson-bett på Rufus kind/öra. Love bites.

Rufsen tröstade sig med en av de åtta hundra klubborna som förtärdes av min avkomma.
Bild
My boy Lollipop (är i och för sig ett av Lorentz många nicks, men här får han allt dela med sig av titeln)

På söndagen drog vi så småningom ut i det fina, soliga vädret (och tur var väl det, för nästa dag var Enskede täckt i snö – igen.)
Bild
Silas lubbade runt med farsan och ’palka ballen’, som i sparka bollen, medans denna trio gungade en stund, på lite olika vis. ^_^

Och om inte mindre än 8 dagar fyller våra bebisar två! :O Snacka om att time flies…

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s