Allabarnen

Okej. Jag fick för mig att det var viktigt att behålla ’allabarnen’ som adress/url. Det kan hända att det var en lite omodern tanke, men så är man ju going on sitt 43:e år (!) Shit, asså. Känner mig mentalt fortfarande som sju, ungefär. I alla fall. Jag försökte lägga ett bud på domänen allabarnen.com (.se var upptaget). Minimumbudet var 60€. Jag fick så småningom ett svar – processen har tagit 3-4 månader;

Bild
Eh…

Nu är min blogg inte tillnärmelsevis lika poppis som t ex den fina http://www.underbaraclaras.com/ eller så, varför det känns helt obefogat att sälja matsilvret (…) för att finansiera detta köp. Men ’turbomorsan.com’ skulle enkom vara ett temporärt alternativ tills dess att jag skulle tjacka loss ’allabarnen’ (som jag trodde skulle vara en piece of cake). Det känns ändå bra att jag nu har namnet allabarnen.net, så welcome aboard!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s