Förtydligande om pojkar och flickor

Det lät som om jag inte räknade alls med husets enda böna, Norma, i mitt förra inlägg. Det är klart att jag gör. Fast det ÄR ändå så, att det inte är riktigt samma sak som att vara mamma, att blott vara bonusmorsa. Norma är en direkt avbild av sin mamma Jenny, i många avseenden. Och hon är dessutom lite av en ’mammas flicka’, och så SKA det väl också vara. 
Jag lärde känna Norma när hon precis fyllt tre år, skulle tro att bilden nedan är från något senare, men en liten gullunge var hon (om än en ganska hetlevrad sådan). Numera är hon avsevärt mindre argsint (men – knock on wood – hon fyllde ju 13 nyss…)
Image
Norpisnorp, typ 2004-5

Tänk, snart har vi hängt med varandra i snart tio år, Jesper, Norma, Axel och jag. Det är ganska coolt, faktiskt.

Och snart kommer Elli hit för att hänga med sin bonuskusin, de har jätteroligt ihop, 2,5 års åldersskillnad till trots.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s