Två smärre katastrofer (varav en snabbt överblåst)

Igår kväll efter välling, tandborstning samt pyjamaspåklädning, var Silas spårlöst borta. Jag ropade, ’Silas’ (och Rufus ekade: ’Iaa!’) Tog en tur ner i källaren (vi är inte lika nitiska med grindstängning nuförtiden; de kan trappklättra hyfsat bra numera)
Image
Och där var han. Med Malcolms Leopardskor, vampyrnapp samt Rubix kub.

Överlycklig, och gapskrattandes.

Och så hände en smärre katastrof i lördags: vår ganska nya tvättmaskin brakade ihop. Tänk er – åtta personer, varav en cykel-till-jobbet-motionär, två tonåringar som tränar basket sex (!) dagar i veckan (var), och så fyra smågrabbar, varav de yngsta två är rabiata haklappsvägrare. Fick tvätta hos vår snälla granne igår, så vi klarar oss över helgen, och på söndag har en räddare-i-nöden-ängel bokat tvättid i sin tvättstuga. På tisdag blir livet lite enklare igen.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s