Man överträffar sig själv

med en köttig tumme, som f ö värkte så mycket i natt, att det tog lång tid för mig att somna. Det bultade och dunkade, och jag övervägde att gå upp för att ta en värktablett, men slapp tydligen det, för innan jag ens var på fötterna hade jag somnat (är lite av en speed-insomnare) – idag skulle ’Diamanterna’ (dvs bl a Lorden) gå på bio, och vi skulle infinna oss på dagis senast 8.45 (dvs en timme tidigare än sedvanligt). Det gick galant! 8.20 stegade jag och min armé in på Gläntan, och då hade jag ändå blivit stoppad av polis på vägen för att blåsa (lång näsa på bengen, eftersom jag lever ett vitt liv). Köttig tumme till trots, kom vi iväg! Och det braiga just med att komma iväg tidigt, är att då behöver inte alla ungar vara påpälsade (och min tumme tackade och bugade för det). Därtill vinns en stor del av förmiddagen som annars går förlorad. Ska satsa på att försöka upprepa denna succé.

Bild
Dad’s little helpers i burkskåpet. Tror inte att det blir så mycket roligare än att ha knäckt koden till att få upp det när man är 20 månader. 

Bild
Deorganisation.

Bild
Kolla! En hatt!

Bild
Allahoakbar. 

Have a nice one, allihopa!

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s