’Helg’

Det där med ’helg’, ’semester’, eller andra ’ledigheter’ är för oss inte vad det är för en del andra. Det är hårt, hårt arbete. Det är multitasking, tålamodsprövande, och ett fasligt planerande. Man polerar underlag för att stenen ska glida smoothly över isen. Det innebär också, att sådant som att blogga och tvätta sitt hår, är lite underprioriterat, så idag blev det mössa vid lämning.

Idag var det kallt som satan, men otroligt fint ute; soligt och torrt, och jag PRISAR VEM FAN DET NU ÄR för att snön lyser med sin frånvaro..!! Förra året låg snön tjock sedan drygt två månader vid dagens datum..! När den nu kommer, känns det helt okej, för nu känns det legitimt, på nå’t sätt. Och barnen längtar ju. Och vi är redo:
Bild
Mina små pandor. Ambitionen var ju att de skulle hålla händer, med pandaluvor på, och le mot sin mor när jag tog kort, men alla är inte helt mottagliga för regi.

Och för övrigt: den där tummen som inte kändes speciellt smärtsam vid själva trancheringen har tagit ont-revansch. Som fan.
Bild
Tummen upp? I think not.

Och med en trashad tumme, är det extraknivigt att knäppa knappar (på overaller, bodies, byxor). Jag känner mig lite som en riktig Finne när jag gör’t ändå. Det är bar å gör, liksom. 

 

Om jag skyndar mig nu, så hinner jag tvätta håret nu före dagishämtning – utan att behöva erhålla istappar som hår.

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s