Tsunamikänningar

Precis som elefanterna och de andra djuren kände vibbarna av en annalkande tsunami då 2001, kände jag detsamma denna morgon. Den var förvisso arla som satan, typ 4; jag låg inkilad mellan de större pojkarna, och beslöt att smita ner i den svala källaren till den sköna gästsängen för att fånga några timmars sömn (utan sömn = världens sämsta mamma, och det vill man ju inte vara. Pressen på att somna om var enorm. Vilket sällan underlättar omsomnandet.) Det var bara det, att Malcolm hade vaknat till, och följde med mig ner i källaren. Sängen är 120cm, så det var ju bara mysigt. Så småningom somnade jag om. Snart kom Lorentz efter. Tillbaka på ruta 1… Inkilad mor. Well, well, jag fick nog en 4-5 timmar ändå. Men jag är som ett litet barn – jag klarar inte av mindre än 7 timmar. Walking Dead mum, fram till ungefär 15 när jag fick en liten nap ihop med Silas. Nu var det Silas tur att drabbas av sjuka. Jag sa ju det – dominobrickor… 
Lorentz humör har varit i det närmaste världsrekorddåligt idag, han brukar ju ändå ha ljusglimtar, men idag har det gastats och skrikits så att man fått lock för ett öra :O, men no wonder – idag kom de i kläm, Lorden och Mackan. Gnällklängtvillingar och skjutsande av baskettonåringar bl a resulterade i att det inte fanns utrymme för stimulans av mellangossarna. -_- Jag känner på mig att Loppan också caught something… Han har varit helt oigenkännelig idag.
Det är troligtvis 3-/5-dagarsfeber de drabbats av, Silas och Rufus. Rufus har ingen feber längre, men mat-/dryckvägrar och är en klängapa, Silas är kokhet (fluktuerar mellan 38 och 39°) och vill ENKOM hänga på axeln. (Han säger ’Uj uj!’ om man råkar ’vila’ armen lite, så att han kasar ner på höften…) Vad Lol drabbats av, får framtiden utvisa.
Och nej – jag har inte en endaste bild att illustrera dagen, för dels har telefonen utlånats till understimulerade småpojkar, och dels har jag i egenskap av zombiemamma inte orkat ta kort. Alla har gråtit, skrikit, och gnällt i princip heela tiden. 
Fast det där var ju väldigt orättvist – Malcolm, den lille duden, har varit glad och luvly precis hela dagen.
Bild
Check it out – Skorpan är snart här…! Här med sovrufs… ❤
Bild
Förmodligen en av världens absolut göttigaste grabbar 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tsunamikänningar

  1. Marina Renck skriver:

    Kanske mådde han bra av lite semester…<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s