Skor, skräck och höst

Jag har – som sagt – närt skofetischister vid min barm:

Bild

I hallen, där det finns runt 40 skor framme, och kanske lika många i lådorna (som Silas och Rufus tackolov inte upptäckt än), hänger de – morgon och kväll.
Bild
Silas verkar ju nöjd, Rufus har lite problem i bakgrunden…
Bild
Man har ju två fötter, så två flugor i en smäll med olika dojjor på vardera fot
Bild
eller bara en fot, och så skon i handen. Funkar det med. ’Hejlå, pappa!’

De fick kläder, och Silas kände sig manad att testa mina stövlar:
Bild
Lårhöga leopardstövlar, läckert!

Själv kan jag tänka mig dessa:
Bild
Tänk – man blir både längre OCH är comfy samtidigt! Best of both worlds, helt enkelt.

I övrigt lider vi svår Malcolmabstinens. Lorentz gråter om kvällarna (av trötthet i kombination med längtan efter bror), ’Malcolm är så himla gullig, jag ska krama han (mamma tänker säga ’honom’, men låter bli) när han kommer hem’. Bra där. Ska jag påminna dig om några dagar efter hans hemkomst.
Nu har halva tiden gått. Vi får rapporter, bilder och filmer på den lille spjuvern i Skåne, och när jag ringde igår (ringer varje dag), sa han efter att ha sagt ett par, tre ord, till mormor, ’jag har pratat färdigt med hon’, menandes mig. Tolkar det som att han har det mycket bra.

Nu är det ju Halloween/Alla helgons afton imorgon (fast det där med Halloween verkar vara hela denna veckan…), till Lordens stora glädje; han har ju en faiblesse för scary grejer.

Denna make-over genomgick några av grabbarnas väldigt många Legogubbar (med hjälp av deras far):
Bild
Var ju faktiskt passande, eftersom armar, händer och huvuden pillas av på löpande band, och dessvärre ibland dammsugs upp ’Jaa! Zombielegogubbar!’ sa Lorentz lyckligt.

Bild
Kanske inte min personliga favoritbok, men Lorden älskar den. Kan hända att jag börjar se sammanhanget mellan hans skräckkärlek och ovilja att vara själv i sitt rum…

Bild
Loppan i sin dödskallemössa med nitar – älskad gåva från gudfar/morbror.

I förhoppning om en egen höstmake-over, mindre blodig än Legogubbarna, gick jag idag till frisören och gjorde ett drastiskt move; jag blev med lugg. Har inte riktigt accepterat den än, men Lorden tyckte att jag blev cool. Så det var ju bra. (Hans dagispolare Emanuel tyckte att jag såg ut som Loreen. Good or bad – jag vet inte.) Kom dock på att plattången är utlånad, så det blir lite spännande att se hur luggen ligger imorrn bitti :O

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skor, skräck och höst

 1. Anette Nilsson skriver:

  Hej! Hittade din blogg idag, och har läst bakåt hela förmiddagen. Du har ett fantastiskt handlag med ord och jag hoppas att du fortsätter att skriva. På ett eller annat sätt. Jag fick mina barn, relativt tidigt, jag var 24. Idag är de vuxna och utflugna, 27 och 25. Men så mycket man känner igen, även om du har det x4. Jag är dålig på att kommentera, men kommer definitivt att fortsätta att följa dig och de dina. Kramar Anette

  • allabarnen skriver:

   Anette! Jösses, vad glad jag blir! (och lite generad) Får man återkomma med frågor inför 6-, 7-, 8-, 9, 10, etc.-årsdagarna? För jeez, vad man undrar över hur det ska bli/gå…
   Kramar tillbaks!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s