Extra extra, read all about it

Kort meddelande

För att förenkla för mamma och de andra två, kanske tre följare jag har, så har jag bestämt mig för att korta ner bloggens namn. Nu är det förvisso barnen – alla barnen – den ständigt handlar om, och i väntan på besked om jag kan köpa domänen, så heter bloggen turbomorsan. Inte för att jag ska narcississa om mig själv för jämnan, men helt enkelt för att barn i princip har sprutat ut ur min kropp under en period. Pedal to the metal.

Vilket namn är bäst? Kom gärna med feed-back! turbomorsan.com eller allabarnen.se – may the best url win..!

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Extra extra, read all about it

 1. Erik Strand skriver:

  💃💨👌👍✌️

 2. Eva skriver:

  Alla barnen! Alla gånger 😉

 3. Helene skriver:

  Allabarnen! Påminner om vitsarna ”alla barnen….. och din blogg är den ROLIGASTE jag NÅGONSIN läst!!! Jag garvar ihjäl mig. Har själv tvillingar på 1 år och känner mig lite duktig ibland som tar hand om dom själv på dagarna. Du har ju några fler att ta hand om och jag är så jäkla impad av dig. Kram och heja heja från mig.

  • allabarnen skriver:

   Eva, kära Eva! Jag blir orimligt, fånigt glad; tacksam och lite generad! Tänk att någon läser – och gillar (!) – det jag skriver! Tack! Och tack för feed-back. Allabarnen gillar jag (och de tre andra som tyckt till…) bäst, men jag är junte Donald Trump, så om domänen blir för dyr, så måste jag vänja mig vid tanken på ett annat namn. Hoppas att du hänger på oavsett! Kram/Elin

 4. Lova skriver:

  Svårt svårt… Du är ju turbo och en morsa så det är ju fett… ^^
  Pööss

 5. Charlotte skriver:

  Alla barnen! 🙂

 6. Ann-Louise Wiklund skriver:

  Som den trogna läsare jag är av din jättefina blogg,tycker jag utan vidare,att allabarnen är precis vad det handlar om,också om du som turbomorsa har den största rollen.Jag håller på allabarnen.Hälsningar från släktingen i Finland

  • allabarnen skriver:

   Heej, Ann-Louise! SÅ roligt att ‘se’ (?) dig här! Fantastiskt, ju! Ja, allabarnen verkar vara överlägset vinnare, och jag hejar själv på den adressen. Ska göra vad jag kan för att det är det namn som blir (men – om det kostar multum att köpa domänen, så kan det hända att det blir ‘turbomorsan’). Hoppas att allt är bra i Finland! Och att du fortsätter läsa. Kram! /Elin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s