1,5 x 2!

Japp – idag är det ett och ett halvt år sedan vår grande finale föddes. Firar detta med en liten bildkavalkad. (Med betoning på just L I T E N )

Bild
104 kg. Alltså 40 kg över mitt vanliga jag. Det märkliga var att jag inte tyckte att jag var särskilt stor, jag kände mig i prima toppform (ja, kanske inte sista månaden, men dessförinnan). Har ju lagt upp denna bild minst en gång förut, men det har blivit lite av en grej, tydligen. En pedagog på dagis, berättade att hon ’råkat gå in på min Instagram’, och blev helt fascinerad av denna big belly, och jag kan bjussa på’n igen. Den togs i v 37+5, alltså 3 dagar innan jag snittades.

Bild
Och här är de, 1:an och 2:an. (Rufus tv, och Silas th)
Bild
Till ledbrutna mormors enorma glädje, var det – även för henne – en baggis att bära båda, med sina blott 3,1 och 3 kilo.

Bild
Kanske någon vecka gamla. (Silas högra pekfingernagel är målad, så han är till höger)
Bild
Lite göttigare – runt typ 3 månader. Rufus till vänster.

Bild
Kanske 4 månader. Körvarnas körvar.

Bild
Jag hade som lite av en hobby att klä på dem olika outfits när de var små och hjälplösa, och inte hade mage att protestera. Här i Håkan Hellström-dräkter.

Det finns outsinliga bildmaterialskällor att ösa ur, men nu tror jag att man är mätt och belåten för idag, va? Guten abend.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 1,5 x 2!

  1. Lisa Bergman skriver:

    Ville bara säga hej Elin. Det är underbart att läsa din blogg. Fortsätt! Kram Lisa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s