Aj, då.

Jag vill nedan varna – inte bara känsliga – utan alla – ALLA människor överhuvudtaget för den bild här en bit ner, som jag har som illustration för det lilla hm… problem som mina tidigare omskrivna frisyrplaner för sönerna stött på, nämligen – löss. Japp! Nu börjas det.
(Okej… Varning två:)

( b l u n d a – och scrolla försiktigt ner )

….ready?

GO!

Bild

Jag vet.

Förlåt.

Ville visa hur jag känner inombords när Dagis skickade ut ett ’Viktigt meddelande från Eva-chefen’ (det finns två Evor på dagiset), och varnade för att en av avdelningarna drabbats av löss. 

Men vaffaan! Kamma blivande sådana här varenda kväll – vet inte om ens jag kommer att orka det.
Bild
De hittills ballaste brorsorna ever!

Bild
Det – för mig – det helt okända tyska bandet Kadavar. Känner inte till dom, men tyckte dom såg lite tuffa ut. Nutida 70-tal (igen), liksom.

Bild
Kanske i och för sig mer ett argument för att skippa att låta håren gro 

Får bli crew-cuts om lusstormen inte blåser över väldigt snart.

Bild

 

 

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Aj, då.

 1. Annelie skriver:

  Haha, usch det är verkligen den bilden man föreställer sig när man får hem ”det där” brevet. *Peppar peppar* så har vi också klarat oss än så länge!

 2. Josefin skriver:

  Hallå! Är det Elin, som i Elin Renck? Hittade hit idag via Toves blogg och kommer absolut fortsätta följa dig. 6 barn! bra jobbat. Jag och Anton håller på att gå in i väggen av våra två. Men vi har å andra sidan haft löss typ 7 gånger, behandlat hela familjen med det där starka medlet som känns som kärnvapen 14 gånger och således kammat allas hår cirka 56 gånger. Vi hörs. Kram Josefin Nordstierna

  • allabarnen skriver:

   Hej, Josefin! Gud, så roligt att höra från dig! Yrla och Moses, eller hur? (dagispersonalen kollar snett på mig, bara för att jag lagt vikt vid att lära mig alla 104 barnens namn… Kanske har Aspbergers, eller så…) Hur har ni det i Götet? Jätteroligt med en följare till – då har jag 5! (Typ…) Välkommen! ^_^ (Inga löss so far, men jag letar maniskt….) KRAM!

 3. Josefin skriver:

  Haha! wow, ja Yrla och Moses, det stämmer. Vilket minne. Kanske du har utvecklat något sex-barns-förälder-syndrom som gör att du har helt sjukt lätt för att komma ihåg namn. :)Vi har det fin fint i Götet. Men har just haft ett helvetes renoveringsår så jag kan verkligen behöva lite perspektiv på tillvaron. Jag är med glädje den femte läsare :). KRAM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s