Frisyrplaner

Har man fyra söner i snarlik ålder, börjar man automatiskt att tänka på vad det ska bli av dem – de är ju liksom ett gäng. Det känns emellanåt självklart, att man har framtiden utstakad.

Bild
Fattar ni vad jag menar?

Hockey-femma (i princip – man kan bara lägga till en kusse, t ex), eller fotbolls-Messis – the next generation. (I en viss ålder, har ju pojkar ett uttalat bollintresse, man misstänker att de är bollprodigies, men man har erfarenheten att förhålla sig lite avvaktande hoppfull, åtminstone så här efter ett par pöjks). Fan, Lorentz uppvisade en jävligt imponerande bollkontroll vid ett drygt års ålder. Jag började planera villaköp i Palm Springs, osv, men insåg snart, att man inte kan räkna med något. Knän kan gå sönder, till exempel. (Eller bollintresset kan helt enkelt blekna.)

Nu tillhör jag den gamla skolan (även om jag inte föraktar den nya) – bandet, liksom.
Sång, gitarr, trummor och bas. I vilket sammelsurium som helst.
Lorentz är ju en typisk sångare, leader of the pack  (i många avseenden), Malcolm är en tung jobba-och-backa-upp-bakom – troligtvis hjärnan i gänget (Paul McCartney), såsom det känns just nu. Rufus och Silas får köra gura/drums/tamburin/water boys – utifrån preferens. Också lite svårt att bedöma för tillfället.

Bör nog ställa dem alla i kö till kommunala musikskolan nu (KANSKE, kanske kommer de in till tonåren med rådande politiska prioriteringar. (Ställde – på tal om det – Lorden i kö till ’Enskede Byskola’ när han var en knapp månad gammal [Obs att den ligger ungefär 75 m från vårt hem], jag ringde i onsdags, och frågade hur han låg till; han var på plats 62…).

Det kanske var bättre förr. Jag börjar att inse att jag faktiskt är i princip pensionär, men när jag var liten, så gick man i kommunala musikskolan (och inte vet jag om min mamma slet som ett djur för att köa i ett knappt decennium [men det betvivlar jag, eftersom jag började på piano när jag var runt 8]). Jag minns bara att när Axel och Norma hade något intressefönster i sina åldrar för att musicera [för DET kan vara en väldigt snabbt övergående period], var de runt omkring 8 och 9,5.

Men image kan avgöra A L L T (oavsett befintlighet av talang) (I hope).

Bild
Pre-twins… Lorden – the potential. Norma – the Beyoné, Axel – Steve Angello, Malcolm – McLaren, (och så Milli Vanilli – the parents)
Bild
The tambourines (?)
Bild
Liam jr bakifrån – håret är ju mer eller mindre allt.
Bild
Lorentz, nej, jag menar Rod.
Bild
Rod med Beauty Queen hair style
Bild
Frontal vy, med hjälm (just in case)

Bild
(Skulle kunna jämföras med denna snubbe, Ian Brown, för den oinsatte/a)
Bild
…men det är denne rockstar som jag ser framför mig, inom en 15 + år, (minus kolan, då rå)
Bild
Liam jr
Bild
Bros
Bild
Super Mario, Tony Iommi?
Bild
Super Mario, Tony Iommi?
Bild
(The what-evers?)
Bild
(H U R kan jag kalla dem så…?)
Bild
Alla är ju ’Liams’. Kan sluta illa.
Bild
…fast vi har ju Boutros Boutros-Ghali, Koffi Anan – Malcolm McRenck
Bild
Han är lite som ’Skorpan’, (Bröderna Lejonhjärta)

Bild
Pottfrillan George Harrison v:s Skorpan, i.e.
Bild
Mor har en plan för denne lille grabb, med sitt tjocka, spikraka hårsvall. Han är den ende av min avkomma som skulle kunna föräras med en George-frippa. Norma har förvisso spikrakt hår, men är lite mindre lättmanipulerad – av flera skäl. George + Skorpan = Malcolm.

Bild
Beträffande Ying Yang twins…
Bild
I am the walrus
Bild
Jedward. Hell no. Man måste väl kunna vara född till enäggstvilling utan att förknippas med dessa, eller

Bild
…dessa one-hit-wonders

Frippor är viktiga personlighetsförstärkare. Själv tappar jag en ziljard hårstrån per dag, maken rakar sitt tjocka hår 3mm kort nå’n gång i veckan.
Kan hända att jag projicerar mina numera dödade rockstjärnedrömmar på avkomman.

Om allabarnen

Bonusmorsa, pojkmamma, kokerksa, tvätteriföreståndare och inköpsansvarig för 6 barn, man och två katter. Denna blogg kanske kan fungera som en tröst för dig som tror att du har det jobbigt med ett barn. Eller två. Eller tre.
Detta inlägg publicerades i Uncategorized och märktes . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s